autor | správa |
Thinky modelár Príspevkov: 1008 Moje modely Poslať správu |
|
LuboSladek modelár Príspevkov: 91 Moje modely Poslať správu |
Lietat treba, nemozu to vyhrat Češi a Maďari |
Hronecml modelár Príspevkov: 95 Moje modely Poslať správu |
A niečo ako madunice bude aj tento rok? |
JurajD modelár Príspevkov: 868 Moje modely Poslať správu |
Thinky: aky mas nastaveny vykon VTX? Ja lietam s 200mW ale mam pocit z tvojich lietani ze si tak 3-4x dalej nez by som sa ja vobec odvazil |
ja idem na tbs unify 800mw a hlavne patch antena urobi vela.. este robim jedno video kde uvidite co to dokaze |
Thinky... A neprehrieva sa na 800mw? Ja sa dosť bojím tých 800 som čítal dade že niekedy odchádza unify na plný výkon |
mozno zalezi kde ho maju ludia umiestneny ako je chladeny atd.. Mr.Steel hovoril ze odjakziva bezi na 800mw a nikdy sa mu neprehrial.. ja osobne co som si vsimol tak ked ho zapnem a nevyletim do 1min tak sa prehreje a vypne.. pride mi to ako nejaka ochrana proti nebezpecnemu prehriatiu.. ako keby znizilo vykon na 0 a len zrni az kym nevychladne.. no ked lietas tak absolutne bez problemov.. samozrejme sa da nastavit od 25 200 500 az po 800 takze ak sa bojis nemusis lietat stale na 800 |
Nakoniec som ho z freestyle ovej koptery vyhodil a dal som tam origo foxeer 600mw a unify dám do toho nového rámu co som sem dal foto... Ten foxeer ide výborne zatiaľ o testovaný na vyše kilometer bez problémov na pagodach bez diverzity |
andrej11 modelár Príspevkov: 269 Moje modely Poslať správu |
Thinky: Akoze mas uznanie za odvahu tie vzdialenosti co davas...palec hore. Mojou nocnou morou je hladať to v lese a nedajboze davat dole z 20m vysokeho smreku. |
airacutie modelár Príspevkov: 266 Moje modely Poslať správu |
Jj pripajam sa, respect ja by som mal adrenalin na max. A inak, pekne lietanie |
jeeff modelár Príspevkov: 372 Moje modely Poslať správu |
Nebudete niekto dnes podvecer niekde v BA (Vajnory?) lietat? Sameho ma to uz v Senci nebavi, takze by som sa rad niekde po praci zastavil, dajme tomu okolo 16:30 - 17:00. |
-mio- modelár Príspevkov: 292 Moje modely Poslať správu |
Ak sa mi podari dat dokopy masinu tak tam pojdem, ale az niekedy po 18:00. Chodievame teraz uplne dozadu kde su tie nizke stromky. Myslim ze aj ked sa mne nepodari, niekto by tam mohol byt... |
jeeff modelár Príspevkov: 372 Moje modely Poslať správu |
Ja som vo Vajnoroch tak rok nebol, takze neviem ako to tam teraz vyzera, do zadu myslis niekde tu: https://goo.gl/maps/8wngyQMMCMw da sa dostat do Vajnor aj niekde z ulice Pri starom letisku, alebo treba ist smerom az za pumpou od Rybnicnej? |
noske modelár Príspevkov: 56 Moje modely Poslať správu |
ano tam niekde .. urcite to najdes .. je tam teraz postavena taka homemade vlajka a jedna jemne viditelna branka .. urcite tam niekto bude, ved je pekne .. ja sa chystam tiez, ked sa podari |
airacutie modelár Príspevkov: 266 Moje modely Poslať správu |
Niekedy by som aj ja dosiel, len nemam momentalne ovladac, kedze stary som predal a novy na colnici trapia uz od 5. maja ale mohli by sme sa potom nejako dopredu dohodnut. |