Používateľské meno

Heslo

RC PORTAL

autor správa
kiko315
modelár

Príspevkov: 5

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 1. 3. 2015 o 21:25 | odkaz na príspevok
Zdravím,chcem sa spýtať ohladom koptery.Mám DJI PHANTOM F300 a chcel by som skúsiť prestavbu na F550...Chcel by som použiť kompletnú elektroniku z phantomu,dokúpil by som akurát origo motory a regulátory,samozrejme telo f550,a hurá všetko prehodiť....Mohlo by to fungovať?Keď napojím do nazy namiesto 4 motorov a reglov ,čo všetko je ešte treba spraviť?Preprogramovať nazu atď ? Ďakujem za vaše odpovede
WiiPro
modelár

Príspevkov: 1517

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 2. 3. 2015 o 01:22 | odkaz na príspevok
Zdá sa mi, že naza s fantoma funguje iba na fantoma. Bude to zablokovany FW, cize nenastavis tam moznost 6 motorov. Ale mozno sa mylim.
Bydlisko: Hlohovec/Malacky ( 19 rokov )
kiko315
modelár

Príspevkov: 5

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 2. 3. 2015 o 10:34 | odkaz na príspevok
Vobec netusim...este sa nenasiel nikto co by to skusal prestavat? ono prehodit vsetko na na f450 ,tam by problem nebol,ale chcel by som skor tu f550..
WiiPro
modelár

Príspevkov: 1517

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 2. 3. 2015 o 10:38 | odkaz na príspevok
A este. GPS modul na fantomovi nema kompas, cize by si ho musel vytahnut s fantoma
Bydlisko: Hlohovec/Malacky ( 19 rokov )
skylark
modelár

Príspevkov: 1460

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 2. 3. 2015 o 12:00 | odkaz na príspevok
F300 to je Phantom 1? Lebo ak ano, tak tam je Naza V2 a ta sa da prepnut na hexa. Len Phantom 2 ma tam nejake blokacie a ma specialneho Assistenta, v ktorom sa neda prepnut na hexa konfiguraciu.

Cize, pozri sa do Assistenta, ci to vies prepnut a ak ano, tak nevidim dovod preco by sa to nedalo prestavat na hexa. ano, GPS prijimac a kompas su vo Phantomovi osobitne, cize toto by si musel nejako doriesit ako to nainstalujes na F550. Ale viem, ze sa robia konverzie na F450, takze by to nemal byt problem...
Bydlisko: Prešov ( 49 rokov )
kiko315
modelár

Príspevkov: 5

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 2. 3. 2015 o 12:26 | odkaz na príspevok
ano phantom f 300 je phantom 1.. stiahnem soft do pc od nazy a tam pozrem ci sa da prepnut na hexu? chcel by som skusit tu f 550 kompas by som dal na podvozok tak ako ma phantom,a gps hore akurat nieje oplastovany,tam by som nieco poriesil..
keby som sa pustil aj napr len do f 450 tak dam cele vnutro phantomu tak nebude hadam problem
Dr-Oetcer
modelár

Príspevkov: 8

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 2. 12. 2019 o 16:30 | odkaz na príspevok
Mna by skor zaujimalo ci by sa to dalo opacne. Elektroniku z f450 dat do tela phantoma.
Bydlisko: Okres SV ( 28 rokov )
rogi
modelár

Príspevkov: 452

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 2. 12. 2019 o 23:45 | odkaz na príspevok
Keď tam vojde prečo nie. Mám napríklad na ráme 250 namontovanu NAZA M V2 aj z GPS
Bydlisko: Ružindol ( 55 rokov )
  • Odpovedať
Musíte byť prihlásený na pridávanie príspevkov.
Úvodná stránka
  • 66 ľudí online za poslednych 5 minút.
Fórum
  • 6 príspevkov za posledných 24 hodín.
Album modelov
  • 9 príspevkov za posledných 24 hodín.
Galérie
  • 0 príspevkov za posledných 24 hodín.
Články
  • 0 príspevkov za posledných 24 hodín.
Bazár
  • 15 inzerátov za posledných 24 hodín.
Podujatia
  • 0 príspevkov za posledných 24 hodín.

Online za posledných 5 minút: majsterko, Ivana21, Jaroslav246, rodrigezv8,