Používateľské meno

Heslo

RC PORTAL

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
autor správa
Brano
team RCPortál

Príspevkov: 3257

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 10. 2. 2008 o 19:43 | odkaz na príspevok
Zdravím, v poslednej dobe je 2,4Ghz dosť frekventované.
Čo si o tom myslíte?? Máte skúsenosti s tým?

Mne sa páčil výrok jedného modelára na českom fóre:
Ja počkám, kým každý prejde na 2,4Ghz a celú 35Mhz budem mať voľnú.
Bydlisko: Brno ( 30 rokov )
Brano
team RCPortál

Príspevkov: 3257

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 11. 2. 2008 o 17:14 | odkaz na príspevok
Velmi zaujimava stranka:
zdvojene 2,4ghz
http://www.acteurope.de/html/-s3d-system_2_4ghz-.html
Bydlisko: Brno ( 30 rokov )
elektromodely
modelár

Príspevkov: 241

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 24. 3. 2008 o 20:21 | odkaz na príspevok
Stav je dnes taký, že na 20 predaných 2,4 je 4-5 predaných FM... Nula sťažností na 2,4... Modelári, ktorí majú rušenie na letisku kupujú 2,4 všetci.
Bydlisko: Kosice ( 52 rokov )
MatoFly
modelár

Príspevkov: 19

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 5. 4. 2008 o 12:37 | odkaz na príspevok
ja si myslim ze vyssia frekvencia je aj lepsia....iked vela wifi zariadeni pracuje na takej frekvencii...nepoznam sice presne vysielace tohto typu ale ak by sa do pouzivania dostali systemy vys-prijimac ktore maju moznost nastavit akykolvek kanal na 2,4Ghz bude to urcite vyborne.
Bydlisko: BA - Vajnory ( 30 rokov )
Peter
team RCPortál

Príspevkov: 2154

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 11. 4. 2008 o 15:38 | odkaz na príspevok
"elektromodely.com":
Stav je dnes taký, že na 20 predaných 2,4 je 4-5 predaných FM... Nula sťažností na 2,4... Modelári, ktorí majú rušenie na letisku kupujú 2,4 všetci.


to je fajn. za chvíľu bude pásmo 35 MHz voľné

ale nie, u malých mašín sa toho nebojím, do veľkej by som to zatiaľ nedal. iba ak variant kombinácia 2,4 A 35 s prepojenými prijímačmi

skúsenosti s veľkými mašinami sú zatiaľ prevažne z USA, kde je povolený výkon 10 násobok európskeho. tak neviem
Bydlisko: Nové Zámky ( 57 rokov )
elektromodely
modelár

Príspevkov: 241

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 25. 5. 2008 o 19:46 | odkaz na príspevok
To uz davno neplati, uz aj v obroch v Cechach a hadam aj na Slovensku.
Bydlisko: Kosice ( 52 rokov )
Brano
team RCPortál

Príspevkov: 3257

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 26. 5. 2008 o 10:52 | odkaz na príspevok
bol som na akcii v Hajduszoboszlo a tam uz vacsina madarov mala 2,4Ghz.. ziadny problem nebol.. asi to ide spravnym smerom..
Bydlisko: Brno ( 30 rokov )
Jano5
modelár

Príspevkov: 81

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 14. 6. 2008 o 12:47 | odkaz na príspevok
Ahojte piloti. Máte niekto skúsenosti s čínskymi modulmi Assan na 2,4GHz? Cenovo to vyzerá lákavo.
Bydlisko: Častá - Píla
Brano
team RCPortál

Príspevkov: 3257

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 14. 6. 2008 o 12:50 | odkaz na príspevok
nepoznam, ale nieje lepsie priplatit trosku a byt si isty? v pripade pade modelu ti tie usetrene peniaze nepomozu..
Bydlisko: Brno ( 30 rokov )
Jano5
modelár

Príspevkov: 81

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 14. 6. 2008 o 20:44 | odkaz na príspevok
To je dobrý postreh. Viem toľko, že Assan je jedným zo štyroch výrobcov komponentov 2,4GHz. Tiež by som do modelu, ktorý má cez dva metre nemal dávať ASP, Magnum, SC. Zatiaľ žiadny neskolaboval pri lete.
A čo je pravdepodobnešie, že spadnem na rušenie, alebo na čínsku elektroniku?
Ak nerátam chybu pilota.
Bydlisko: Častá - Píla
Brano
team RCPortál

Príspevkov: 3257

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 14. 6. 2008 o 22:41 | odkaz na príspevok
"hneepy":
"Blackshadow":
nepoznam, ale nieje lepsie priplatit trosku a byt si isty? v pripade pade modelu ti tie usetrene peniaze nepomozu..


...a co myslis kde boli vyrobene serva ktore pouzivas aj ked za ne priplacas, len tolko...

ale je to trosku ina uroven, vyssie kontroly a lepsie materialy...
moze to byt v tej istej hale robene, ale predsalen je to lepsie spracovane a kontrolovane..
Bydlisko: Brno ( 30 rokov )
zoom
modelár

Príspevkov: 498

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 5. 3. 2009 o 17:50 | odkaz na príspevok
kto ma skusenosti s 2.4Ghz?Zaujima ma ci musi mat primac dostatocne chladenie,alebo nie.

Bydlisko: NITRA ( 43 rokov )
Brano
team RCPortál

Príspevkov: 3257

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 5. 3. 2009 o 17:57 | odkaz na príspevok
dobre to mas tak, ako to je.. akurat tusim, ze medzi antenami ma byt pravy uhol..
Bydlisko: Brno ( 30 rokov )
zoom
modelár

Príspevkov: 498

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 5. 3. 2009 o 19:09 | odkaz na príspevok
no to mas pravdu ale videl som to v navode k vysielacke takto uchytene a naviem ci to moze mat vplyv na signal.
Bydlisko: NITRA ( 43 rokov )
Brano
team RCPortál

Príspevkov: 3257

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 5. 3. 2009 o 20:13 | odkaz na príspevok
2.4Ghz anteny by mali byt v pravom uhle.. ale asi to bude jedno...
Bydlisko: Brno ( 30 rokov )
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
  • Odpovedať
Musíte byť prihlásený na pridávanie príspevkov.
Úvodná stránka
  • 106 ľudí online za poslednych 5 minút.
Fórum
  • 9 príspevkov za posledných 24 hodín.
Album modelov
  • 2 príspevkov za posledných 24 hodín.
Galérie
  • 0 príspevkov za posledných 24 hodín.
Články
  • 0 príspevkov za posledných 24 hodín.
Bazár
  • 16 inzerátov za posledných 24 hodín.
Podujatia
  • 0 príspevkov za posledných 24 hodín.

Online za posledných 5 minút: JozefR, flyhawk,