Používateľské meno

Heslo

RC PORTAL

autor správa
miso3030
modelár

Príspevkov: 152

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 12. 5. 2019 o 10:49 | odkaz na príspevok
No dopočul som sa, že nejaký pánko mi robí reklamu na auto, ktoré predávam. To je najneskúsenejší rc človek akého poznám. Áno priznávam kúpil som ho aj ja tak že tam bol motor do 8V a tlačil som do neho 11,1v 3s. Takže sa ma pýtal, že ako je možné že sa to prehrieva. Veď skúsený modelar ako on by to mal vedieť. Teraz som tam dal 550 21t do 14v a problém vyriešený. Stálo to len 14 eur. Ale to na to on nemal peniaze asi. Nevedel prečo sa auto nakláňa na jednu stranu pri rozbiehaní. Robia to kardány. Stačilo potočiť matkou na tlmičoch do kríža a už to nerobí. Problém vyriešený. Odborník zase nevedel. Prečo zadné tlmiče idú inak ako predné. No je tam iný olej, iná pružina. To si každý volí sám. Auto že je rosypané. Je celé z kovu tak stačilo mierne premazať a auto nevrzgá. Kardány majú malé vôle. Ako každé. Auto videlo pár ludí, čo sa tomuto koníčku venujú roky a nič na ňom nenašli. Toto bol človek čo si dá za auto príves a už je z neho profík. Chlapík čo prišiel s tým že si ho vyskúšal, pozrel a spokojne odišiel preč. A potom mi volal že už ho nechce. Že ho mal v skúšobnej dobe. A čo ja som Nay elektrodom? Potom sa mi začal vyhrážať ako si ma nájde a podobné veci. Tak som mu zaniesol peniaze a odišiel preč. Vyhrážať sa? Skúšobná doba? To už čo je za človeka? Chcel ho skoro zadarmo. Auto je komplet v kove,tak kto sa vyzná vie kolko to asi stálo. On mal problém že mu k tomu nedám v tej cene ešte aj nabíjačku. Ja mám profi nabíjačku drahšiu ako to auto. Mal som mu ju podarovať? Keď som mu povedal že nech si kúpi za 15 eur skoro odpadol. Obrovský problém mal, že som mu k tomu nedal Žiadne diely a klúče. No tak sorry, že k tomu nič náhradné nemám. A že klúče na kolesá a imbusy mám značkové Hudy čo jeden imbus stojí 15 eur. Aj to som mu mal podarovať? Celá gola sada stojí v lidli asi 10 eur. Aj to je vela? Na takéhoto človeka som nenarazil ešte ani raz. Dúfam že je iba jeden na svete a už sa mi to ani nestane. Musel som napísať, lebo Počul som že na poslednej akcií robil reklamu môjmu autu. Že ukazoval fotky a aký to je vrak. Mám to od ludí čo on nepozná, ale ony mňa dlhé roky. Nemal chalan čo na robote? Plakať nad mojím autom?
pepe206
modelár

Príspevkov: 596

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 12. 5. 2019 o 15:45 | odkaz na príspevok
daj sem meno nech aj ostatny vedia o koho sa jedna, ono bohuzial zo 100 ludi sa najde jeden takyto tupec nieco podobne sa prihodilo aj mne no nie az v takom rozsahu
Bydlisko: Bratislava ( 38 rokov )
miso3030
modelár

Príspevkov: 152

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 12. 5. 2019 o 17:12 | odkaz na príspevok
Pepe ja neviem ani ako sa už normálne volal a neviem či je tu na rcportali prihlásený vôbec. Mňa iba mrzí to že už keď sa zachoval ako sa zachoval, ale načo ešte na expedíciach ide rozprávať o tom ako je moje auto zničené, keď sa do toho vôbec nevyzná. A možno za to budem auto ťažšie predajné. A že ešte ukazoval aj fotky ako auto vyzerá. Veď nikto sa ho nepýta na autá čo na akcii nie sú. Každý sa popýta na auto čo tam je a vidí ho.
pera2008
modelár

Príspevkov: 2549

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 13. 5. 2019 o 08:50 | odkaz na príspevok
aj blbi lidi jsou lidi, pan Buh je ma stejne rad To ze na Slovensku chce mat takmer kazdy vsetko zadarmo je zname, cize nad tym sa ani nepozastavujem. Mne minule jeden pisal, je aky rozmer maju pneu, tak som mu poslal link , kde boli udaje o pneu a dostal som vetu, ze ci to je taky problem napisat. co ti poviem.
Bydlisko: Kosice ( 42 rokov )
miso3030
modelár

Príspevkov: 152

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 13. 5. 2019 o 19:44 | odkaz na príspevok
Vieš už dosť to že tvrdil, že ho má v skúšobnej dobe a chce ho vrátiť je dosť divné. Už len to že si ho vyskúšal a zobral ho aj tak a nič na ňom nenašiel. Potom že ho preskúmal niekto a zistili, že je rozpadnuté a už ho nechce. A že keď mu nevrátim peniaze, tak si ma nájde. Radšej som mu to zaniesol, lebo nikto nechce mať problémy s takýmito luďmi. Mám peknú a zdravú rodinu a ďalšie bábo na ceste. Potrebuje človek, aby mu tam potom takýto človek robil zle a chodil ho obťažovať a nedajbože aby robil škodu na majetku, alebo niečo podobné? Fakt tu človek aj na akciách stretne hocikoho. Ale toto bol naozaj extrém. Ale dobre stalo sa čo sa stalo. Urobil čo urobil. Ale na čo ešte ide na akciu a ukazuje tam moje auto a rozpráva luďom bludy čo zistil, keď sa do toho vôbec nevyznajú. Že ešte aj fotky ukazoval, ktoré auto to presne je. Videl to auto na expedícii Zobor cca pred mesiacom. Išlo tri hodiny bez prestávky. Tak asi až tak rozpadnuté nie je. Ešte som len dal inzerát a on mi hneď napísal ako ho chce a potom sa mi neozval už viac. A zrazu sa mi zase začal ozývať a rapídne zjednávať cenu. Potreboval som peniaze súrne na druhé auto. Ale potom som ich zohnal aj bez predaja Wraitha, tak teraz som vymenil silný motor a mám ho na poličke. A nemusí ísť ani na akciu ten Wraith a reklamu má stále. Len škoda že tú najhoršiu. Že sa mu to aj chce otravovať ludí s cudzími vecami.
pera2008
modelár

Príspevkov: 2549

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 13. 5. 2019 o 21:01 | odkaz na príspevok
hej to poznam, to ako tu niektori tvrdili, ze na vychode su len odzubovaci a tak. Proste niektorym ani 7dnovy test s activiou viac kultury neda. Netreba riesit. ak niekto bude mat vazny zaujem, tak si pride, pozrie si ho,vyskusa a kupi.
Bydlisko: Kosice ( 42 rokov )
miso3030
modelár

Príspevkov: 152

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 13. 5. 2019 o 22:03 | odkaz na príspevok
A po skúšobnej dobe vráti...
  • Odpovedať
Musíte byť prihlásený na pridávanie príspevkov.
Úvodná stránka
  • 294 ľudí online za poslednych 5 minút.
Fórum
  • 4 príspevkov za posledných 24 hodín.
Album modelov
  • 0 príspevkov za posledných 24 hodín.
Galérie
  • 1 príspevkov za posledných 24 hodín.
Články
  • 0 príspevkov za posledných 24 hodín.
Bazár
  • 9 inzerátov za posledných 24 hodín.
Podujatia
  • 1 príspevkov za posledných 24 hodín.

Online za posledných 5 minút: