Používateľské meno

Heslo

RC PORTAL

autor správa
ixography
modelár

Príspevkov: 1

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 3. 7. 2019 o 11:12 | odkaz na príspevok
Zdravim vas,

Pred mesiacom som si kupil jazdenku phantom standard a vsetko bolo okey len zrazu nechce lietat dalej ako 200metrov od mna. Pred tyzdnom som snim lietal viac ako 1km od seba a nestratil ziaden signal a teraz takto. Otvoril som drone aj ovladac aby som zistil co snim je ale nic tam
Nevidim ze by bolo odpojene. Spravil som downgrade firmwareu z 1.9.20 na 1.8.10 a tiez nic. Jedine co ma napada este teraz je ze mam
Zly ovladac tak neni nahodou niekto na zapadnom Slovensku kto by vedel pozicst svoj ovladac aby som skusil? Dakujem
peterrc
modelár

Príspevkov: 1009

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 3. 7. 2019 o 18:02 | odkaz na príspevok
pozri si cez google recenzie, fora a pod a zistís ze P3P je na tom so signalom velmi biedne. Mal si nieco doplatit a radsej kupit P3P ktory ma uz lightbridge. U P3A je 500m uz velmi slusny dosah. Neviem kde si lietat na 1Km, ale s P3S je toto uplne normalne, ze ma biedny dosah.
Bydlisko: Trnava
Dusan206
modelár

Príspevkov: 37

Moje modely
Poslať správu
Správa zaslaná: 18. 10. 2019 o 12:30 | odkaz na príspevok
Ahoj, mal som podobný problém..pomohla výmena elektroniky
  • Odpovedať
Musíte byť prihlásený na pridávanie príspevkov.
Úvodná stránka
  • 83 ľudí online za poslednych 5 minút.
Fórum
  • 2 príspevkov za posledných 24 hodín.
Album modelov
  • 5 príspevkov za posledných 24 hodín.
Galérie
  • 2 príspevkov za posledných 24 hodín.
Články
  • 0 príspevkov za posledných 24 hodín.
Bazár
  • 9 inzerátov za posledných 24 hodín.
Podujatia
  • 0 príspevkov za posledných 24 hodín.

Online za posledných 5 minút: costa, Igioli12, MiroSuja, mikicek, pdob, marianmacek, Kamil43,