autor | správa | |
riso modelár Príspevkov: 15 Moje modely Poslať správu |
100 bodov, ten sound nemá chybu ))))) .... a koľko rýchlostnú koptu to máš?? |
|
marwi modelár Príspevkov: 215 Moje modely Poslať správu |
poison: challenge accepted akurat ze mam len 3S https://www.youtube.com/watch?v=Pb9yQne6Y1I&feature=youtu.be |
|
Thinky modelár Príspevkov: 1008 Moje modely Poslať správu |
marwi tu kameru mi musis poziciat dakedy na jeden let kolko da ten moj quad inac parada.. baterka umrela? |
|
praveze nebol to moje gopro tiez len pozicane tak som to musel odtestovat.. porobili sme s kamosom kopec testov. napr ze jeho 4€ motorceky s 4S dali max 80kmh a moje emaxy s 3S 104kmh prekvapujuco viac ale je pravda ze sme nemali rovnake vrtule.. no srandy kopec. a ano, graphena nezvladla tie vykony a umrela ale prebral som ju k zivotu nastastie... Inak cez vikend sibem v Martine. lietame? |
|
poison modelár Príspevkov: 3389 Moje modely Poslať správu |
Paraaaada uzil som si video na konci aj zasmial aj moje baterky sa nafukli Kto bude dalsi? |
|
Diky Peto, neviem co si si tam uzil, ale ok este stale lietam s tym ako s autobusom.. este sa musim vela ucit. toto bol cisto len topspeed test.. |
|
Ide o to ze si si dal namahu prijal si vyzvu vela ludi dnes vseobecne rozprava a mudruje ale na vlastnej kozi to uz nie. Ja si takých ludi vazim co sa podelia a zabojuju. |
|
dakujem, pochvaly posuvaju dalej. Inak ked citam o tych vsetkych veciach ako gumky, vrtule, pidy, expy, raty ja sa cudujem ako mi to vlastne moze lietat ked to mam skoro na defaulte a poskladane na predskolaka |
|
JiriF modelár Príspevkov: 184 Moje modely Poslať správu |
Peter, toto nieje odpoved na vyzvu ale aj to coskoro pride Vdata Tvojim vrtuliam a Thinkyho gumkam zacinam byt s prejavom mojej X210 spokojny. Uz zostava len doladit expa, raty a hlavne ruky odkaz na Youtube |
|
Perfektos ides dobrym smerom su vidiet pokroky paradne na to ze lietas 3s je to uplne best. Myslim ze je najlepsi cas zaradit Raketovu rychlost a 4S. Konecne to tu zije videami nie je nic lepsie ako videa nech su ci zaciatocnikov ci pokrocilych vsetci sa stale ucime. |
|
Thinky modelár Príspevkov: 1008 Moje modely Poslať správu |
marwi jasne daj vediet mozme niekam vybehnut JiriF pekne ti to lieta paradicka ja idem dnes do ciech aj s quadom takze cez vikend sa tiez podelim s videom |
|
|
|
|
|
Ano, biele samokridlo utociace zo slnka, ale na naraz treba nula centimetrov, toto bolo asi 10 odkaz na Youtube |
|
mrbignos modelár Príspevkov: 34 Moje modely Poslať správu |
Chalani keď pôjdete lietať dajte niekedy vedieť. Dobehnem vás do tých Maduníc pozrieť a polietať. V práci som do 16:00, víkendy mám free. |