| autor | správa | |
| bladejac modelár   Príspevkov: 638 Moje modely Poslať správu | ||
| PIOUDY modelár   Príspevkov: 931 Moje modely Poslať správu | treba odskúšať na trati v Seredi     | |
| Rupeeert modelár   Príspevkov: 965 Moje modely Poslať správu | No super    ešte ja sa musím doneho dokopať a možme akciovať   | |
| PIOUDY modelár   Príspevkov: 931 Moje modely Poslať správu | chalani,máte niečo v pláne 20.03.16 čo pripadá na nedeľu? mohli by sme trocha zacrawliť a ponaháňať rýchliky    čo vy na to? | |
| Rupeeert modelár   Príspevkov: 965 Moje modely Poslať správu | Dcéra ma růčik tak ja sa nezúčastním. | |
| bladejac modelár   Príspevkov: 638 Moje modely Poslať správu | ja by som mohol skor cez tížden poobede? | |
| Rupeeert modelár   Príspevkov: 965 Moje modely Poslať správu | Keď dám dokopy nejaký model tak cez týžden by som behol aj ja     | |
| Pa3k120 modelár   Príspevkov: 335 Moje modely Poslať správu | podla toho kde to by som šiel aj ja     | |
| bladejac modelár   Príspevkov: 638 Moje modely Poslať správu | 
 asi by sme vybehli? | |
| Lukmil modelár   Príspevkov: 859 Moje modely Poslať správu | V stredu by som mal mat volno . Pridete pojazdit do Seredi ? | |
| Rupeeert modelár   Príspevkov: 965 Moje modely Poslať správu | Ja by som bol za ak spravím dovtedy auto     | |
| tomas-guru modelár   Príspevkov: 501 Moje modely Poslať správu | Ja tiež, ale môžem až o 16:00 | |
| PIOUDY modelár   Príspevkov: 931 Moje modely Poslať správu | Uvidim ci to v stredu postiham,mam vtedy nocnu,ale ak tak,tak s tou stredou suhlasim,na tu cca 13 00 ? | |
| bladejac modelár   Príspevkov: 638 Moje modely Poslať správu | streda može byt    okolo 14tej | |
| JanoZelina660 modelár   Príspevkov: 15 Moje modely Poslať správu | chlapci mne to vyhovuje o 15 mam niekoho zobrat idem z nitry mozno aj o 14 v seredi |