| autor | správa | |
| 2bad modelár   Príspevkov: 62 Moje modely Poslať správu | mam jeden volnykabel s futabackou koncovkou to je game port? | |
| WiiPro modelár   Príspevkov: 1516 Moje modely Poslať správu | ||
| Rupeeert modelár   Príspevkov: 965 Moje modely Poslať správu | Jo tak ebay    tebe kedy vratim ten tvoj? Už som ho dlhšie nepoužil vôbec, tebe nechýba?   | |
| WiiPro modelár   Príspevkov: 1516 Moje modely Poslať správu | ja ho momentalne nepotrebujem, lietat uz viem, tak mi je zbytocny     | |
| Pa3k120 modelár   Príspevkov: 335 Moje modely Poslať správu | 
 tam gameport nevidím a ja mám toto  | |
| WiiPro modelár   Príspevkov: 1516 Moje modely Poslať správu | Ved poviem    ja ze chces pouzivat normalnu vysielacku | |
| Pa3k120 modelár   Príspevkov: 335 Moje modely Poslať správu | nie zatial nemam    ale možno raz no idem s jednym modelarom polietat ako ucitel/ziak a nechcem byt pako tak ze nieco potrenujem   | |
| bladejac modelár   Príspevkov: 638 Moje modely Poslať správu | Nazdar,nejaké plány na zajtra? | |
| 2bad modelár   Príspevkov: 62 Moje modely Poslať správu | ja zatial nemam nic, ale dajte vediet dopredu. musim opravit diff a predne rameno     | |
| pitrus modelár   Príspevkov: 92 Moje modely Poslať správu | Zdar pani, zajtra 10.4. O 13:00 budem na drahe v Seredi. Beriem revo aj toyotu, ak by sa nas zislo viac, mohli by sme dat mini expediciu kolo drahy, vahu,... Edit: jasne ak bude pocasie aspon ako dnes | |
| Lukmil modelár   Príspevkov: 859 Moje modely Poslať správu | Pridem | |
| Peter team RCPortál   Príspevkov: 2166 Moje modely Poslať správu | ja źiaľ ešte nie... pracujem usilovne na dokončovaní defíka, čo bol na zobore... ale už vyzerá celkom k svetu     | |
| Rupeeert modelár   Príspevkov: 965 Moje modely Poslať správu | Keď stihnem tak prídem tiež     | |
| tomas-guru modelár   Príspevkov: 501 Moje modely Poslať správu | Pridem zrejme aj ja | |
| 2bad modelár   Príspevkov: 62 Moje modely Poslať správu | tak ja dnes nepridem... nemam nic pojazdne momentalne :-/ cakam na suciastky :-/ |