| autor | správa | |
|
1nekros1 modelár Príspevkov: 310 Moje modely Poslať správu |
no stredu nikam nejdem takze .... tak mozno stvrtok.... |
|
|
Lukmil modelár Príspevkov: 859 Moje modely Poslať správu |
|
|
|
mile rad sa pridam ale cez vykend moc ee jedine rano alebo vecer |
|
|
jezzo01 modelár Príspevkov: 856 Moje modely Poslať správu |
vyhovuje niekomu zajtra okolo 16:00???? |
|
|
mozno aj mne len to bude take +- najlepsie by bolo ked ti zavolam rovno ze som na ceste do tt. daj cislo ... |
|
|
lukx modelár Príspevkov: 252 Moje modely Poslať správu |
chlapci, mam taky problem. ved každemu čo ma traxxas tak pekne dobrzduje auto motorom že hned to nesekne a prekoti sa dopredu... mne ako robili ten regulator tak pekne mi nedobrzduje ale rozvno mi to vyslovene drbne brzdu a hned do spiatočky. čim to je, treba prestavit regulator alebo čo? |
|
|
Puppy modelár Príspevkov: 404 Moje modely Poslať správu |
Na esc sa to dá nastaviť niektoré majú aj brzdu v neutrali a aj brzdu a niektoré len brzdu |
|
|
kamil413413 modelár Príspevkov: 1286 Moje modely Poslať správu |
|
|
|
Lukmil modelár Príspevkov: 859 Moje modely Poslať správu |
|
|
|
Rupeeert modelár Príspevkov: 965 Moje modely Poslať správu |
Nazdar chlopi mám na vás prozbu nemáte niekto Nimh baterky čo už nepoužívate???Inak konečne mám auto spravené tak dúfam že čoskoro vybehneme von .Ešte som chcel nemáte niekto programovaciu kartu na regulátor z Hobbykingu ???Mám jednu ale tá je na 100 A regulátor a nejde mi to,ja som kúpil 65A... |
|
|
peteer modelár Príspevkov: 480 Moje modely Poslať správu |
Rupeeert mám dve nimh jedna je 7,2v 2000mAh himotoracing A druha je 7,2v 3000mAh nosram Mám aj nejaku nabijacku setovu ale najradšej by som predal všetko spolu. Cenu ponukni |
|
|
Rupeeert modelár Príspevkov: 965 Moje modely Poslať správu |
Tie dve baterky bi ma zaújmali najviac,fu neviem ako dlho ich máš/počet nabitý???Odkiaľ si??? |
|
|
peteer modelár Príspevkov: 480 Moje modely Poslať správu |
Som zo Serede. Baterky mám cca 2 roky , no boli používané iba cez leto( lebo buggy po snehu nepresla). Ale neviem koľko môžu mat. Ale neboli skoro vôbec jazdene. Nemal som kde jazdit a samého ma to nebavilo. Tipujem že cca 30 nabiti ma každá. |
|
|
lukx modelár Príspevkov: 252 Moje modely Poslať správu |
no to je pekne ale ako to nastavim? na nete je pekne popisane že čo je čo ale nepišu tam ako to spravit... to ma sere. |
|
|
Puppy modelár Príspevkov: 404 Moje modely Poslať správu |
neviem aký máš esc takže ťažko poradiť ale dá sa to buď cez kartu alebo vysielacku |