| autor | správa | 
| bladejac modelár   Príspevkov: 638 Moje modely Poslať správu | Zajtra HC alebo Sered 8.5.2016 ? | 
| Lukmil modelár   Príspevkov: 859 Moje modely Poslať správu | Rodinne zalezitosti . So mnou nepocitajte ......... | 
| PIOUDY modelár   Príspevkov: 931 Moje modely Poslať správu | som v Bojniciach | 
| 2bad modelár   Príspevkov: 62 Moje modely Poslať správu | takisto mam rodinne zalezitosti. | 
| Pa3k120 modelár   Príspevkov: 335 Moje modely Poslať správu | tak čo chlapci ... nedali by sme cez výkend tú katarínku ???     | 
| Youki modelár   Príspevkov: 65 Moje modely Poslať správu | Ja som za len nech to nedopadne tak že tam zase prídem sám.     | 
| pitrus modelár   Príspevkov: 92 Moje modely Poslať správu | Mne to konecne tento vikend vyhovuje, som za. | 
| 2bad modelár   Príspevkov: 62 Moje modely Poslať správu | mne to tiez vyhovuje     | 
| Pa3k120 modelár   Príspevkov: 335 Moje modely Poslať správu | sobota? 10:00 ? co vy nato? | 
| bladejac modelár   Príspevkov: 638 Moje modely Poslať správu | Ja možem len sobotu do obeda, tak by vyhovovalo     | 
| Pa3k120 modelár   Príspevkov: 335 Moje modely Poslať správu | |
| PupiDupi modelár   Príspevkov: 440 Moje modely Poslať správu | Chcete sa povozit aj na vlaciku?     | 
| Youki modelár   Príspevkov: 65 Moje modely Poslať správu | Už je železnica opravená?Inak má by cez vikend hnusné počasie a aj búrky. | 
| Pa3k120 modelár   Príspevkov: 335 Moje modely Poslať správu | ak bude odrana pršat tak jasne že nejdem ale ak nebude tak to risknem     | 
| 2bad modelár   Príspevkov: 62 Moje modely Poslať správu | siel by som pokial nebude brutalne prsat |