| autor | správa | |||
| Lukmil modelár   Príspevkov: 859 Moje modely Poslať správu | ||||
| WiiPro modelár   Príspevkov: 1516 Moje modely Poslať správu | Ja sa zucastnim a budem rad, ak by si niekto nasiel cas a prisiel  zahrať autofutbal, nech nas je viac a malo sa o čo hrať     | |||
| Youki modelár   Príspevkov: 65 Moje modely Poslať správu | Do Popradu kapánek daleko pre mňa,skor uvažujem o tomto: http://www.rcsvet.sk/sk/press | |||
| Pa3k120 modelár   Príspevkov: 335 Moje modely Poslať správu | zmeny ohladom soboty hlásiť ale potvrdiť účasť v piatok navečer dakujem     | |||
| PIOUDY modelár   Príspevkov: 931 Moje modely Poslať správu | ak nebude moc liať,tak dobehnem aj s frajerkou na Katarínku     takže na 10 00 tam na tej mape kde je šípka?,pochopil som to správne? | |||
| Taurus84 modelár   Príspevkov: 331 Moje modely Poslať správu | 
 Aj ja nad tým premýšľam. Boli by sme aspoň dvaja   | |||
| bladejac modelár   Príspevkov: 638 Moje modely Poslať správu | 
 budete sa zúčastnovat aj nejakých aktivít 
 aké modely sú na to potrebne? 
 ano presne tam   | |||
| Youki modelár   Príspevkov: 65 Moje modely Poslať správu | Inak budúci vikend 21.5.je otvorenie turistickej sezóny na Čachtickom hrade.Z Višnového je pekná turistická trasa na hrad.Nedáme stretko? | |||
| Taurus84 modelár   Príspevkov: 331 Moje modely Poslať správu | Hmm .. musim sa dohodnut s manzelkou, lebo sa mi zda,  ze ten vikend mala nejake plany. Ale ak nie, tak dam dokopy auto a siel by som | |||
| WiiPro modelár   Príspevkov: 1516 Moje modely Poslať správu | Blejdo,  1/10 alebo 1/8  najlepsie asi offroad, kvoli odolnosti. kazdopadne tam budu aj nejake onroad podvozky, takze to bude celkom zaujimave     | |||
| bladejac modelár   Príspevkov: 638 Moje modely Poslať správu | a už si pojazdný? lebo s baserom to nebude fér     | |||
| WiiPro modelár   Príspevkov: 1516 Moje modely Poslať správu | NIe som, este som ten differak ani nerozobral, jak som ho polozil do kuta, tak tam cusi doteraz    ale trooper je v zalohe   | |||
| Pa3k120 modelár   Príspevkov: 335 Moje modely Poslať správu | 
 presne tak šípka je bod stretka  keby lialo tak asi nepojdem lebo to je na chorobu ... ale však ráno si napíšeme keby pršalo   | |||
| PIOUDY modelár   Príspevkov: 931 Moje modely Poslať správu | Dohodnuté | |||
| bladejac modelár   Príspevkov: 638 Moje modely Poslať správu | Páni, niečo na mňa lezie budem to musieť zajtra vynechať     |